Ens escriu la mare de la Marta González

Amb la primera notícia que la nostra filla havia de portar la cotilla, un munt de dubtes i pors se’ns van venir a sobre.

Aconsellats pel doctor que segueix la seva escoliosi, vam decidir iniciar aquesta nova etapa amb l’ortopèdia Grau Soler.

Només sortir de la primera visita per prendre mides ja vam quedar gratament meravellats i, sobretot, molt més tranquils.

El tracte humà, proper i professional per part de l’Enric ens va encantar i al sortir vam comentar: “...la nostra filla està en molt bones mans...”

Ara, ja només amb dues setmanes de dur la cotilla, la millora en els graus de desviació ha estat molt significativa. La Marta ens ha comentat que des de que el porta es troba molt millor de l’esquena i que els mals que tenia de tant en tant li han desaparegut.

La seva rutina setmanal no ha canviat gens. Continua realitzant les seves activitats extraescolars de dansa, teatre i piscina amb total normalitat. El seu dia a dia a l’escola tampoc ha suposat fins ara cap tipus d’alteració.

Gairebé des del primer dia, ella mateixa és capaç de gestionar la seva col·locació, vestir-se per si sola i realitzar totes les tasques quotidianes amb total normalitat.

Els consells i paraules d’ànim de l’Enric ens han ajudat a veure-ho tot amb una perspectiva de normalitat i, el més important, ha ajudat a la Marta a interioritzar els beneficis de la necessitat de dur la cotilla i saber gestionar-ho durant el dia a dia.